Sunday, September 27, 2015

Klovn (2010, Mikkel Nørgaard)

Nu forstår jeg, hvorfor Danmark har brug for minus 3 på sin karakterskala. Det er for at vurdere film som disse på retfærdig vis, fordi 'nul' er allerede en overvurdering.
Det er en lang, klam pinlig affære med vulgære vittigheder om alt under og over bæltestedet. Frank og Caspar skal på "tour de fisse" i det jyske. Mest Caspar, men han overvurderer sit erotiske potentiale. Frank tager med drengen Bo - fordi han vil bevise sit farpotentiale - på sexturisme i Jylland. Det med fisse kommer ikke rigtig i gang, men derimod står pinligheder i kø.
Det er provokerende eller grænseoverskridende at grine af små tissemænd - det er ligegyldigt og banal og lige så udfordrende som en 4-årig som siger 'prut' ved middagsbordet.
Det er heller ikke morsomt at se  Caspar flygte nøgent fra en vild gymnasieklasse eller overvære Frank tulle rundt i sine underhylere.  Dette ækle makværk blev nomineret til at være Danmarks bedste film. Dette lort blev en af de mest sete danske film ... tankevækkende...
 0.125 for at holde den lastrinære  tone hele vejen igennnen.
Caspars flugt over Juelsø i bare røv --bunden er endnu ikke nået
Enden er slet ikke nået endnu -- det kan altid blive være.

Frank skal løbe omkring i underbukser - formentligt endnu en humørbombe. Filmen kender ingen bundgrænse; det kan altid blive værre.


No comments:

Post a Comment