Sunday, May 26, 2013

Rejsekort og Movias uforskammethed

Movia har tudet os ørene fulde, hvor supergodt alt bliver når vi løber rundt med et rejsekort i lommen. I mellemtid læser vi oftere og oftere, at Rejsekortet i mange tilfælde er en forringelse af service og dermed en forøgelse af prisen. Det kunne man også læse i den seneste udagave af Søndagsavisen. Som svar på tiltalen siger Anders Due fra Movia:
»Det er ganske rigtigt en forringelse i forhold til klippekortet. Men jeg kunne omvendt spørge: Synes du, at du har fået to rejser eller én rejse for ét klip, og hvorfor skal dine medrejsende betale for, at du får to ture for den samme pris?« siger han.
Javel, vi er samfundsnasser når vi  bruger klippekortet i en time. Mage til sludder skal man vist søge længe efter.  Nej, Due, en forringelse bliver en forringelse og det er stadigvæk mig som har betalt for turen og ikke min "medrejsende".
Forringelsen og forøgelsen gælder for øvrigt også for min "medrejsende", medrejsende som også er Movias betalingskvæg. Det kan ingen Due fra Movia skjule med en undskyldning at samme ringe vilkår glder nu for alle bruger af Movia, og så hjælper der ingen ævl fra en eller anden Due.

No comments:

Post a Comment