Saturday, March 19, 2016

Player (2013, Tomas Villum Jensen)

Og endnu et makværk med Casper Christensen. Ja, når han er med, så forventer jeg noget som man kan fatte, selvom man ikke abonnerer på Les Cahiers du Cinéma. Men alligevel - hvorfor skal det altid være så dumsmart og vulgær når han er med?
Rasmus Bjerg har været med i nogle nogenlunde hæderlige film, derfor er det des mere chokerende at han er i denne fuser. Filmen var på TV. Den blev mere end 1000% populær i sidste uge  og har nu sneglet sig op til en popularitet af 4.7 -- behøver man sige mere?
Det er den klichéfyldte historie om den bon vivanten hvis favoritglose er fisse og den karriereprægede nørd, som er stiv alle stede - undtagen der hvor levemanden er det. Han skal da også gifte sig med chefens datter.  Eventuelt kan man sige, at den ene lever for meget og den anden for lidt. Så utroligt det lyder, man Christensens persona har formået at blive far, selvom han tager denne rolle nogenlunde let. Sønnen lader ikke at tage skade af at faderen kokser og morer sig med pornoduller. Alligevel føler han et eller andet sted en slags ansvar. Nuvel - man holdet kunne have fået noget morsomt ud af det, hvis bare det havde gidet at gøe sig umage. - Og den kedelige advokat får øjnene op for livets glæder. Ham bliver gog noget betænkeligt at hans opsparing på 10 millioner kunne ryge sig en tur. Han har nemlig lagt dem til side til sin "tredje alder", som i denne branche åbenbart er lige om hjørne inden man har rundet de 40.
Var det i begyndelsen bare banalt, så bliver det efterhånden mere og mere utroværdigt, som om instruktøren havde mistet interessen for sit projekt komplet. Resultatet bliver da også derefter.
Ærgerligt.
2/10



No comments:

Post a Comment